Tökéletes party ruha egy hangulatos társasjáték esthez.

Az a fajta társaság vagyunk, akiknek sikerült megőrizni azt a jó szokását, hogy maximum két hetente összejönnek a hétvégén és egy hangulatos estét kerekítenek. Az egyik kedvenc elfoglaltságunk a társasjátékozás, köztük a Twister, vagy a Catan telepesei című játék, de gyakran játszunk olyat is, hogy az estének egy témát adunk és egy kort és abban kell kitalálni különböző dolgokat, általában mindig van egy gyilkos. Nagyon hangulatosak, ezek az összejövetelek és rengeteget nevetünk. Szerintem mindannyiunk legjobb stressz levezetése a szürke hétköznapok után. Sajnos a magyar valóság eltudja keseríteni az embert, ezért kell annyiszor kiszakadni belőle amennyiszer csak lehetőségünk van!

Úgy 2 hónappal ezelőtti társas esten, amikor éppen Twistereztünk történt egy kis baleset. Kedvesem krémszínű ruhájára ráömlött a vörösbor, aminek az eredménye egy kimoshatatlan folt lett. Nagyon elkeseredett, mert számtalan szép emlék fűzte ahhoz a ruhához, hisz nagyon sok eseményen vett benne részt. Az akkori elkeseredettségét nem csak én láttam, hanem legkedvesebb barátnője is és próbált neki valami megoldást kínálni. Ez végül abba merült ki, hogy az interneten elkezdtek ruhákat nézegetni, amíg rá nem találtak egy olyan webshopra amitől leesett az álluk. Mintha egyenesen megszólította volna őket az oldal, egy félórára el is vesztettük a lányokat. A rövid kis pihenő után pedig bejelentették, hogy már meg is van a ruha utódja. Szeretem, amikor kihagy kedvesem az ilyenfajta akciókból, bár azt már kevésbé, amikor az én bankkártyámat használja hozzájuk…

De sikerült meggyőznie, hogy muszáj volt már akkor helyben megrendelni a rucit, mert olyan hatást gyakorolt rá, mint még semmi. Az egész oldal televan jobbnál jobb ruhákkal, széles méretválasztékban! Ráadásul egy annyira jó party ruha akadt horogra, hogy bűncselekménynek érezte volna, ha nem vásárolja meg. Egyszerűen az oldal olyan jól van kialakítva, hogy vásárlásra késztet, egyszerű és könnyed a rendelés róla és a fotók amikkel kooperál, azonnal meghozza az ember kedvét a ruhákhoz! Akkor is vetettem egy pillantást a ruhára és tényleg nagyon szép volt, de amikor megérkezett és felvette, egyáltalán nem bántam azt az összeget, amit egy ilyen ruháért elkértek. Egy plázában szerintem a két vagy háromszorosáért kapta volna meg és nem biztos, hogy a minősége ilyen príma lenne. Szóval kifejezetten örültem, hogy rátaláltak arra a kis online butikra, mert az amúgy is gyönyörű barátnőmből így egy még dögösebb álomnő lett!

Ha valamelyik cimborám bajban van ajándékügyben, vagy csak meg akarja úszni a több órás vásárolgatást, ami teljes mértékben felőrli az idegeit, akkor ajánlani szoktam nekik ezt az internetes boltot, mert zseniális szerintem. Amúgy is a mai rohanó életünk mellett, már nincs idő arra, hogy bejárjunk több ruházati üzletet. Ha bemegyünk egybe, elvárjuk, hogy nagy választék legyen és találjunk magunknak megfelelő ruhát, de sok bolt még mindig csak bizonyos stílusokra jó, nem dolgozik, több stíluslehetőséggel. Bár az én ruhavásárlási szokásaimtól fele ennyi bolt lenne és azok is inkább a neten léteznének, mert a jövő az online vásárlásban van!  Főleg akkor, ha ilyen egyszerű és nagyszerű oldalakról tud majd rendelni az ember, mint ahonnan kedvesem rendelte a mostani kedvenc party ruha darabját.

Azóta az esetek többségében azt veszi magára, ha barátainkhoz tartunk társasozni, vagy éppenséggel ők jönnek át hozzánk. Sajnos már a szokáshoz tartozik az is, hogy minden második ilyen alkalommal a csajok, jó pár percig böngészik az oldalt és az új darabokon csámcsognak, kinek mi tetszik és miért. A pénztárcánk kárára sajnos elég sok rendelés is születik ilyenkor, bár mi férfiak annyira nem bánjuk, mert tudjuk, hogy a kézhez kapás napja után a lányokat kenyérre lehet kenni! Ezért jó, ha a csajok vásárolgatnak, mert olyan hétköznapi egyszerű boldogságot tudnak maguknak ajándékozni, amit a barátjuk sokszor nem tud ilyen könnyen megadni, hiába töri magát. Az meg csak még pozitívabb, ha egy olyan remek oldalról történik a vásárlás, mint amit mi is használunk butik, mert a pénzedért tudod, hogy biztosan jó minőséget kapsz!