Társasjátékok nélkül ünnepeltünk, de nem bántam meg

Sajnos nem lehet mindent társasjátékkal intézni, de nem is baj! Az egyik barátomnak nemrég volt a legénybúcsúja és az eredeti tervünk az volt, hogy keresünk egy társasjáték kávézót, ahol megtartjuk az eseményt. Sok szervezés és mindenféle ellenvélemények után végül úgy döntöttünk, hogy máshogy lesz. Nem akartuk azt csinálni, mint majdnem minden hétvégén. Társasjátékos helyekre, kávézókba vagy kocsmákba bármikor elmehetünk, de csak egyszer van legénybúcsúja az embernek!

A hosszas szervezésnek az lett a vége hogy a legénybúcsú Balaton partján lett megtartva. Az egész igazán remekül sikerült! Az eredeti ötlet az volt, hogy egy Balatonparti ingatlan szolgál majd a legénybúcsú helyszínéül, ahol magunk lehetünk és nem zavar minket senki. Nem egy kifejezetten érdekes ötlet, de az biztos, hogy megfelelt volna arra, hogy kiszakadjunk a hétköznapi hajtásból és jól érezzük magunkat.

A legénybúcsú napján szembesültünk csupán azzal, hogy a buli nem egy kis parti házban lesz, hanem a tavon! Az alapozás helyszíne és a party kiindulópontja egy vitorlás volt!

A barátom a balatonpro.hu oldalon szervezte le az egészet. Itt találta meg a felejthetetlen programot, és nagyon is jól döntött. A balatoni legénybúcsú tényleg egy felejthetetlen, utánozhatatlan élmény.

Sokunk még sosem ült vitorláson, igazán jól szórakoztunk, ahogy a kapitánnyal együtt részt vettünk a vitorlás irányításában, eközben pedig a jó hangulatról is gondoskodott a cég. A Balaton közepén senkit sem zavartuk a hangos zenével és egy életre szóló élményt szereztünk. Arról is gondoskodtak, hogy nehogy kiszáradjunk a pár órás túra alatt, alkohollal is bőven elláttak minket.

Szerencsénk volt, mert az idő annak ellenére, hogy az ősz közepén járunk már, kifejezetten meleg volt, így az időjárás sem húzta keresztbe a szervező számításait.

Egyébként, ha esett volna az eső, akkor is lett volna mit csinálni, akkor a vitorlás helyett ugyanúgy bulizhattunk volna a cég bárjában, korlátlan italfogyasztással.

A kapitány nagyon rendes volt és jófej, igyekezett a kéréseinket teljesíteni. Miután újra kikötöttünk a parton, jött a többi meglepetés, ugyanis kiderült, hogy a hajó egyben az esti szállásunk is. Kaptunk belépőket a környék legjobb szórakozóhelyére, így az alapozást követően ott mulattuk át az éjszakát.

A Balaton környéki szórakozóhelyek pedig toronymagasan verik a Pestieket. A Pesti szórakozóhelyekben már semmi különleges nincsen, aki benézett nagyjából 10 szórakozóhelyre élete során, annak olyan, mintha az összesben járt volna már. A romkocsmák igyekeznek színesíteni csupán a kínálatot, de azok is hamar megunhatók, na meg nem is alkalmasak a vad, hajnalig tartó bulizásra.

Itt, a Balaton partján ez is sokkal jobb volt, a szórakozóhelyen óriásit buliztunk, majd nyugovóra tértünk a hajón.

Elképesztő élmény volt, ezúttal nem bánom, hogy nem társasjátékozni mentünk. Néha ki kell próbálni valami újat, ki kell mozdulnunk a komfort zónánkból. Nem szabad mindig a megszokott dolgokhoz ragaszkodnunk.

A Balatonpro legénybúcsús ajánlata annyit nyújtott, amennyit ígért. Profi szervezés és remek kiszolgálás mellett. Nagyon örülök, hogy itt tartottuk a legénybúcsút, mert tényleg nagyon jól meg volt szervezve az egész. Tényleg olyan különleges volt, mint amennyire maga az esemény különleges, méltó lezárása volt egy korszaknak, tökéletes kikapcsolódást nyújtott az esküvő előtt, és nem is kellett érte messzire menni.

Eddig csak a filmekben láttam ilyen extra programokat, örülök neki, hogy nem kell ahhoz külföldre menni, hogy egészen különleges módon ünnepelhessünk meg egy megkötendő házasságot a barátaink körében.