Társasjáték hibás laptopon? Persze, hogy nem

A társasjátékoknak a 21. században is megvan az a bája, ami egy rendkívül jó alternatívát tud nyújtani minden más kikapcsolódás helyett. Ugyanis ilyenkor több ember egymásra figyelve, játékosan és sokszor humorral tarkítva tudja eltölteni az időt. Hiszen nem kell hozzá sokat utazni, kevés dolog szükségeltetik a használatához, és nagyon jó opció tud lenni mondjuk a téli időszak alatt, amikor a szabadidős tevékenységek zárt térbe szorulnak. Ám táblajáték híján interneten is lehet ezt csinálni! Apám honfoglalózott sokáig, de elromlott a gépe, ezért megoldás után kellett kutatni.

Találtam is valamit, pcmentor szerviznek hívják, kattints a névre a honlapjuk eléréséhez! Ők foglalkoznak mindennel, ami számítógépek meghibásodásával kapcsolatos, lehet az szoftveres, vagy hardveres probléma.

Természetesen egy napnál tovább tart a hiba kiküszöbölése, hiszen egy jól menő szervizről van szó, akik gyorsan dolgoznak, de nem kell aggódnod nagyon hosszú várakozás miatt, úgy van felépítve a cég, hogy minél gyorsabban sikerüljön minden problémát mielőtt megoldani.

Ez természetesen attól is függ, hogy a pcmentor szervizbe milyen hibájú gépet adsz le. Ugyanis, ha csak szoftveres a hiba, akkor minden további nélkül viszonylag hamar sikerül kijavítani a hibát. Ám ha valamelyik fizikai része ment tönkre, akkor lehet, hogy idő, mire tudják pótolni az alkatrészt, de ha szerencséd van, akkor általános tartozékról van szó, ami éppen van készleten.