Társaságban repül az idő és száll az információ, még ha nyomtatóról is van szó

Társasjátékot játszani mindig öröm, hiszen általában nem olyasvalakikkel kell leülni egy asztalhoz, akiket inkább az asztalon látnál, hidegen, kibontva. Ha a barátok összeülnek és egy jó játék mellett jól érzik magukat, akkor csak úgy repül az idő, és információ is gazdát cserélhet. Én például egy ilyen alkalommal ismertem meg a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalt, amit azóta sem adnék semmiért, mert innen lehet a legjobb nyomtatós dolgokat beszerezni a legjobb áron, gyors kiszállítással.

A barátaimmal hébe-hóba összejárunk az egyikünknél társasjátékozni, ő ugyanis megszállottja azoknak. Olyan gyűjteménye van a különböző asztali, táblás, kártyás és minden egyéb játékokból, hogy az valami fantasztikus, egy egész polc tele van nála. Ilyenkor rendszerint öten-hatan körbeüljük az asztalt, kiválasztjuk valamelyiket, amelyikhez éppen a legtöbb kedvünk van, és órák hosszat csak a játékra és egymásra figyelünk. Vannak, akik pókerezni járnak össze, míg mások csak inni és egymáson röfögni, mi viszont ezt a formáját választottuk a közös kikapcsolódásnak. Rendben, azért pár sört mi is meg szoktunk inni a végére, de nem az a foglalkozás elsődleges célja. Ha csak berúgni akarnánk, akkor kocsmába mennénk.

Bizonyos játékok némi előkészületet igényelnek, például valamilyen otthon megírt szöveget, esetleg valamilyen rövidített szabálykönyvet, ha nem akarunk egy 150 oldalas nyomtatványt végigbújni egy probléma miatt. A legutóbbi ilyen eseménykor az én feladatom lett volna egy ilyen szabályzat-kivonatot nyomtatni, de elfelejtettem, és az indulás előtt egy órával jutott eszembe. Ezzel még önmagában nem is lett volna semmi baj, csakhogy a nyomtatómban kifogyott a patron, és ezt teljesen elkerülte a figyelmemet. Csak akkor tűnt fel, amikor kellett volna, így kénytelen voltam üres kézzel elindulni. Akkor még nem ismertem a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalt, tehát nem is tudtam, hogy honnan kerítek majd hét elejére cserepatront, ugyanis máshoz is kellett volna.

Telefonáltam az egyik résztvevőnek, hogy nyomtassa ki, amit nekem kellett volna, mert én nem tudom. Át is küldtem neki a szöveget üzenetben, szóval nem volt gond, nem kellett keresgélnie. Ettől függetlenül kellemetlen volt az egész. Aztán az egyik szünetben odajött hozzám a barátom, akit megkértem, hogy nyomtasson helyettem, és kérdezte, hogy tud-e segíteni, mi a baj a nyomtatómmal. Mondtam neki, hogy patrongondok, ő pedig javasolta, hogy rendeljem meg online ahelyett, hogy boltba szaladgálok utána. Ajánlott is nekem egy nagyszerű, nyomtató-alkatrészekkel foglalkozó webshopot, ahol kedvező áron, gyors kiszállítással szinte bármit megrendelni, amit csak szeretnék. Elővette a telefonját, és azon hamarjában ki is kereste nekem a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalt, és átküldte nekem, hogy tuti meglegyen. Megköszöntem a segítségét, és visszamentünk játszani.

Másnap áttanulmányoztam az ajánlott oldalt, és el kell ismernem, tényleg nagyon felkészült céggel van dolgom! Típusok szerint szétválogatva rengeteg nyomtatóhoz árulnak kiegészítőket, pótdolgokat, többek között patronokat is. Rendeltem is gyorsan kettőt, hogy legyen tartalék, még így is megérte. A kiszállítás igen gyors volt, pár napon belül már házhoz is kaptam és tehettem be a nyomtatómba az új patront. Voltaképpen szerencse, hogy ott és akkor kifogyott, mert ha nem kérem meg a barátomat, hogy segítsen ki, talán soha nem ismerkedtem volna meg a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldallal, és rohangálhatnék személyesen ezután is nyomtatópatronért.