Nekünk minden jöhet, ami játék

Tegnap délután áthívtam a barátaimat társasjátékozni. Mindannyian megszállott játékosok vagyunk, emiatt nagyon jól szoktak elsülni ezek az délutánok, illetve esték. Rendszerint a játék hevében néhányszor jól összeveszünk, majd kb. öt perc múlva kibékülünk. Mindannyian nagyon szeretünk nyerni, tehát egyáltalán nem vesszük félvállról a dolgot, mindig komoly elképesztően komoly harc folyik közöttünk.

A tegnapi játék elkezdése előtt beszélgettünk egy kicsit. Ekkor megragadtam az alkalmat, és felhívtam a barátaim figyelmét egy szuper jó nyereményjátékra, ami engem már napok óta nagy lázban tart. A https://akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag weboldalon bukkantam rá a játékra, ami néhány másodperc alatt magával ragadott. A nyereményjáték elmesélése előtt persze kíváncsiak voltak a többiek, hogy mi is van egyáltalán ezen a honlapon, mit lehet találni az Akciólesőn.

Meglepődtem, hogy a srácok még sosem hallottak az Alciólesőről. Az Akcióleső weboldalán nagyon sok bolt megtalálható, amelyeknek az akciós ajánlatai között lehet szemezgetni. A termékek a hagyományos akciós újság formájában vannak fent a weboldalon, méghozzá online lapozható formában. Például a Sparnak is fent vannak a reklámújságjai. Leggyakrabban ennek az üzletnek a lapjait szoktam nézegetni, mivel a lakásomtól nagyjából három percre van egy nagy Spar. Emiatt általában ebből a boltból szoktam bevásárolni a szükséges élelmiszereket, konyhai kellékeket.

Amióta a https://akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag oldalra rátaláltam, itthon, kényelmes körülmények között átlapozgatom a Spar online újságját, leírom, hogy miket szeretnék mindenképp megvásárolni, és csak ezután megyek el a boltba. Rengeteg időt és pénzt spórolok meg így. Nem kell a zsúfolt polcok között tévelyegnem, kutatnom az akciós áruk után, hiszen felkészülve megyek be az üzletbe, így tudatosan célzom meg a polcokat. Régebben sokszor nem volt türelmem a keresgéléshez, emiatt gyakran inkább a drágább, de könnyebben megtalálható termékeket vettem meg.

A Spar Újságok összes száma fent van az internetes oldalon, de szerencsére az aktuális lap szemmel láthatóan ki van emelve, tehát nem kell kutakodni a sok újság között. Az érvényes újságok mellett sokszor már a következő napok ajánlatait is meg lehet tekinteni, tehát akár előre fel lehet készülni a hétvégi vagy a jövőheti nagybevásárlásra.

A jelenlegi lap tartalmát természetesen jól ismerem, hiszen minden új számot alaposan átfürkészek. A mostani újság már csak szerdáig érvényes, tehát addig érdemes elugrani a boltba az akciós termékekért. Fontos számomra az egészséges életmód, emiatt a zöldségeket és a gyümölcsöket elég nagy mennyiségben fogyasztom, tehát egyből felkaptam a fejem arra, hogy a kelkáposzta, a gránátalma, az avokádó, az ananász, a datolyaszilva, a piros grapefruit, a citrom, a kivi és a koktélparadicsom is le van árazva. Ezekből biztos veszek a napokban.

 Mint minden boltban, nyilvánvalóan a Spar-ban is megjelentek már a karácsonyi dekorációk, illetve finomságok. Nekem a legjobban a három részes karácsonyi konyhai szett és a mikulásos, rénszarvasos vagy hóemberes Toffifee keltette fel az érdeklődésemet. Ezekből mindenképp kell, hogy vegyek. Látható, hogy az akciós ajánlatok engem nagyon hamar magukkal tudnak rántani, én vagyok az az ember, akire tudnak hatni ezzel a jó kis marketingeszközzel. Tudom, hogy sokszor akciósan sem éri meg az árát az adott termék, de mégis vonz a gondolat, hogy elvileg olcsóbban juthatok hozzá.  

Az Akcióleső oldalát olyan, mintha nekem találták volna ki, hiszen én tényleg egy igazi akcióleső vagyok. A legtöbb tárgyat, ami megtalálható a lakásomban, azt akciósan vettem meg. Ételeket sem félek leárazva venni, mivel eddig mindig elégedett voltam mindennel. A ruháimat is sokszor a szezonvégi kiárusításkor veszem meg. Az Akcióleső ezekhez is nagy segítséget nyújt, hiszen a Spar online lapozható újságjain kívül, többek között a Decathlon, a Deichmann, az Ikea, a H&M, a JYSK, valamint a Pepco kínálata is megtalálható. Ezek szintén mind olyan boltok, ahonnan rendszeresen vásárolok, és követem a leárazásokat az Akciólesőn. Az említett üzleteken kívül még számos más bolt kínálata fellelhető, a következő kategóriákban: hipermarketek, elektronika, otthon és kert, ruházat, cipők és sport, drogéria és kozmetikumok, valamint egyéb más üzletek.

Kicsit eltértem a tárgytól, de a barátaim érdeklődve hallgatták a beszámolómat az Akciólesőről. Azt mondták, hogy ők is fogják ezután követni a leárazásokat, hiszen belátták, hogy néhány perc alatt akár sok pénzt is lehet ezáltal spórolni.

Végül rátértem a sokat emlegetett nyereményjátékra, amire én is csak véletlenül bukkantam rá a Spar heti reklámújságjában. A játék neve: „Vidd el álmaid nyereményét!”. A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt, tehát november 7. és november 27. között, legalább egy alkalommal 5000 Ft feletti összeget költenek a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletek valamelyikében. Amennyiben ez megtörtént, regisztrálni kell a www.nyeremenyjatek.spar.hu weboldalon. Ezután fel kell tölteni a vásárlást igazoló blokk adatait az internetes oldalra, még a játék időtartama alatt. A fizetendő összegnek el kell érnie legalább az 5001,- forint összeget, amely akármennyi termékből állhat. A játékban a SPAR Express és DESPAR üzletek nem vesznek részt, szóval nem minden Spar üzletből érdemes most vásárolni. Regisztrációkor nagyon fontos, hogy valós e-mail címet adjunk meg, hiszen ezen a címen értesítik majd a nyerteseket. A regisztrációt követően a vásárlását igazoló blokk adatait, tehát a vásárlás pontos idejét, az AP kódot és a TRSZ számot kell megadni.

A blokk adatainak feltöltésekor választhatsz 19 óriási, egyenként 1 millió Ft értékű nyeremény közül. Szóval el lehet dönteni, hogy mi is az, amit meg szeretnél igazán nyerni. A nyereményjáték lejárta után, december 3-án pedig kisorsolják a 19 szerencsés nyertest.

A választható nyeremények közül először a kétfős dubai nyaralást jelöltem be, ezt szeretném a leginkább megnyerni. Emellett Anglia, Németország, Franciaország, Ausztria, az Egyesült Arab Emírségek és az Amerikai Egyesült Államok is választható úticélként. A határidő lejárta előtt szerintem még fogok 5000 Ft fölött vásárolni, így még mindenképp feltöltök néhány blokkadatot. Legközelebb a kétfős thaiföldi, vagy a kétfős New York-i utazást fogom megjelölni, mivel a többi út mind négyszemélyes. Az utazásokon kívül egyéb tárgynyeremények is vannak, mint például a Vespa Sprint 50 4T robogó, a H&M ajándékkártya, a mömax ajándékutalvány, vagy a Decathlon ajándékkártya. Ezek a nyeremények is vonzóak, azonban számomra a tárgyaknál sokkal fontosabbak az élmények.

A barátaimnak természetesen megtetszett a nyereményjáték, ők is el fognak menni vásárolni a Sparba és fel fogják tölteni a blokk adatait a weboldalra. Remélem, hogy a december 3. valamelyikünknek valóban egy jó nap lesz. Bár eddig nem igazán hittem az effajta játékokban, most hiszek benne. Úgy érzem, hogy a szerencse mellénk áll és megnyerünk egy csodálatos utazást. Szurkoljatok, hogy ne csalódjak!