Motoros ruházat egy prágai úthoz

A motoros kirándulás fergetegesen sikerült! Gyönyörű utunk volt, sütött a nap és épségben elértünk Egerbe. Azok is könnyen megtaláltak minket, akik vonattal érkeztek. Fel is vetődött az ötlet, hogy hagyományt kéne csinálni ebből a kis kirándulásból. Vagy akár mindig mehetnénk más belföldi városba. Na meg esetleg Prágába, bár az egy kicsit hosszabb kirándulás lenne, meg lehet, hogy ahhoz egy kicsit komolyabb motoros ruházat szükséges, úgyhogy majd keresünk is egy jó motorosboltot Budapesten. Azaz nem is a komolyságán van a hangsúly, mert mindenkinek minőségi felszerelése van – mégiscsak a testi épségünk múlhat rajta -, hanem többféle dolog kéne, mert egy prágai utat oda-vissza már nem biztos, hogy megúszunk eső nélkül. Meg egyébként is, hosszabb az út, tehát több mindenre kell felkészülni.

motorosbolt Budapesten

motorosbolt Budapesten

Szerencsére a szállásunk is takaros volt, tiszta és finom reggelit kaptunk, úgyhogy semmilyen szinten nem lehetett okunk a panaszra. A társaság pedig – már szinte természetes módon – jó volt, de ebben nem is kételkedtünk.

Visszatérve a prágai úti tervhez, néhányan annyira fellelkesültek, hogy már most vettek motoros túrafelszerelést, hogy bármikor el tudjunk indulni. Azt hiszem, a társasjátékok szeretete mellett ez a lelkesedni tudás tartja össze kis csapatunkat…