Fogadjunk négy kerékben!

A szombati „társasjáték-délutánunkat” töltöttük az egyik közeli barátunknál. Már-már szokássá váltak ezek a közös alkalmak, amikor mindenki hazatér a nagyvárosokból ide vidékre és játék közben felzárkózunk egymás életével.

Általában tét nélkül is vérengzésig tudnak fajulni ezek a játékok, legyen szó akár a „Catan”-ról vagy a „Cluedo”-ról, ahol valóban egy gyilkost kell megtalálnunk. Viszont ezzel a szombattal úgymond nagyot vállaltunk, mert az egyik barátunk bedobta ötletként, hogy mi lenne, ha fogadnánk. Egy játékos nyer, a többi meg neki törleszt.

Egyből jött is a javaslat, hogy mivel úgy is lassan vége ennek a hosszú nyárnak és beköszönt a téli autógumik szezonja, ami nem olcsó mulatság, kössünk erre fogadást.

Először félve, visszakozva, de aztán mindenki egyhangúan támogatta a rendhagyó játékot, ami sokkal nagyobb figyelmet igényelt tőlünk. Ahhoz képest, hogy most nem csak az élményért játszottunk, merőben nagyobb fegyelemmel telt a délután és mindenki büszkén vállalta a vereséget én meg szerencsére a győzelmet.

téli autógumiEgyből neki is láttam utána járni, mi a legmegfelelőbb opció, hogy ne forgassak ki mindenkit a vagyonából. A neten találtam egy webáruházat, ahol rendelhetek magamnak és már másnap kiszállításra kerül a téli autógumi.

A gumidiszkont.hu oldalon akciósan akár 6490 Ft-tól is tudok rendelni, így egységesen megegyeztünk abban, hogy ez a legjobb választás számomra.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt az információt kaptam, hogy utánvéttel is fizethetünk, így nem kell senki kártyáját egyszerre egy nagyobb összeggel terhelni. Berendeltük másnapra a gumikat és megbeszéltünk még egy alkalmat a hétre egy társasozáshoz, ahol majd átvesszük a rendelésemet.

Még viccelődtünk, hogy legközelebb milyen fogadásokat kötünk, akár nyári gumira vagy különböző konyhai berendezésekre és az év végére mindenki egy jól felszerelt lakásban várhatja a többieket. Viszont egységesen úgy döntöttünk, hogy ez valóban egy rendhagyó alkalom volt és legközelebb inkább szotyiban fogadjunk vagy legalábbis valami kevésbé drága dologban. Sajnos a szerencse forgandó és nem szeretnék alkalmat adni arra, hogy a téli gumikért egy két méteres LCD-tévével fizessek.