Flottakezelés, szociológia és sokan mások

A zenés-táncos összejövetel nagyon jól sikerült, és azt hiszem, ebben mindnyájan egyetértünk. A zene végül nagyon jóra sikeredett, a koktélok frenetikusak voltak, egy kis táncra pedig szinte mindenki kapható volt. Most jöttek ismeretlen ismerősök, azaz családtagok, párok, gyerekek is. Olyanok voltunk, mint egy óriási család.

Az ebédlőben, ahol nem szólt olyan hangosan a zene, sok mindenről beszélgetett az éppen ott tanyázó társaság. A férfiak persze a munkáról, gazdaságról, a nők pedig gyerekekről, szintén a munkáról, és ezeken kívül persze mindenki mindenről.

flottakezelés

flottakezelés

Megtudhattuk például, hogy manapság egy nagyon jól menő ágazat a flottakezelés, azaz a céges autókkal való foglalkozás. Az egyik, újonnan megismert fiatalember ezen a területen dolgozik, ráadásul most kezdett bele, úgyhogy nagyon lelkesen mesélt a tapasztalatairól. Egy másik leányzó pedig szociológusként dolgozik, és igazán meglepő tényeket és kutatásokat közölt velünk a magyarokról és más országok lakóiról egyaránt. De nagy meglepetésünkre egy balerinát is társaságunkba sodort a szél, aki az Operaház tánckarának tagja. Mindenki tátott szájjal hallgatta a színfalak mögöttről hozott történeteit.

Szóval, azt mindenképpen elmondhatjuk, hogy színes társaság gyűlt össze, jó volt új arcokat megismerni és jó volt a régiekkel is együtt lenni.