Felkészülés kirándulásra: bukósisak és miegymás

Tudni kell, hogy társaságunkba – egészen véletlenszerűen – sok olyan ember gyűlt össze, akik tudnak és szeretnek is motorozni. Nemrég fel is vetődött, hogy mi lenne, ha szerveznénk egy motoros kirándulást. Lelkesedésben nincsen hiány, azonban néhányunknál felszerelés terén akad, amit pótolni kell. Andinak például egy bukó kéne, meg azt hiszem kesztyűje sincs, nekem a gerincprotektorom nem az igazi, és még egy-két apróság kell a többieknek is.

bukósisak akció

bukósisak akció

Körülnéztünk tehát, hogy mi a felhozatal. Egészen gyorsan találtunk is egy helyet, ahol éppen bukósisak akció van, úgyhogy oda mihamarabb el is fogunk látogatni. Hátha a többi felszerelés is baráti áron lesz, és így mindet megkapunk egy helyen.

Egyébként úgy tervezzük, hogy Eger lesz az úti célunk, ott alszunk egy éjszakát egy szép kis hotelben, másnap pedig kirándulunk egy kicsit és utána indulunk vissza. Nagyon bízunk benne, hogy szép idő lesz, mert esőben mégsem olyan kellemes motorra pattanni.

Azok pedig, akik nem tudnak motorozni, valószínűleg lemennek vonattal Egerbe – vagy kocsival, ez még nem eldöntött – és ott találkozunk velük. Így szerencsére senki nem marad ki a jóból!