Egy mixertanfolyam, sok finom koktél

Elkezdtünk szervezni egy esti összejövetelt, amolyan táncos-koktélos-zenés mulatságot. Az egyik srác, Áron nagyon fellelkesült, ugyanis pont most végzett el egy mixertanfolyamot, és így legalább tudja hasznosítani tudását. Össze is írta, hogy mi az, amire majd szüksége lesz, milyen italok, szirupok és egyéb kiegészítők. Azt hiszem, hogy megelégszünk négy-ötféle koktéllal, különben beláthatatlan költségekbe veri magát a társaság. (:

Egyébként a mixersuli, ahol végzett, nagyon jó képzést ad. Mesélte, hogy neves bártenderek is járnak oda „továbbképzésre”, mert az iskola oktatói folyamatosan értesülnek a legújabb trendekről, mert ők külföldre járnak tanulni, hogy hazahozzák az ott megszerzett tudást. Egyébként baristákat is képeznek, akik ugye „kávéművészek”, ha lehet így mondani. E hallatán sokunknak, kávészeretőknek felcsillant a szeme, és ajánlottuk Áronnak, hogy alkalomadtán azt a tanfolyamot is végezze el… (:

A táncos-zenés összejövetel egyébként más miatt is jónak ígérkezik, ugyanis egyik tagunk, Zsófi, nagyon jól tud sütni-főzni, úgyhogy már az is biztos, hogy éhesek sem maradunk. A zenéről pedig Jani gondoskodik. Azt még nem tudjuk, hogy milyen lesz, de valószínűleg a hangulat nem ezen fog múlni.

mixersuli

mixersuli