Barkácsoljunk közösen!

Közös projektbe kezdett a társasjátékozó társaságunk. Az egyik tagunknak van egy kicsi nyaralója Budapesttől nem túl messze, de éppen annyira, hogy el lehessen oda vonulni egy-egy hétvégére. Ez pedig pompás alapanyagnak bizonyult a jó kis ötletünkhöz. Azt találtuk ki, ugyanis, hogy készítünk oda egy faházat, amelyben alkalomadtán össze tudunk gyűlni. Tudom, hogy nagy feladatnak látszik, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez még inkább össze fogja kovácsolni a társaságot. Tulajdonképpen ez is egy társasjáték…

Össze is írtuk, hogy milyen szerszámaink vannak otthon a fészerben. Vagyunk jó páran férfiak, de azért nem gondoltam volna, hogy ennyi minden összejön. A mérőszalag, úgy tűnik, egy mindennapi használati eszköz a családoknál, de hegesztőgép is van kettő, meg persze elektróda. Csak nekünk van két létránk – az egyikkel a meggyet szoktuk leszedni az „égig érő” meggyfánkról -, aztán persze kalapács, fűrész, kisebb-nagyobb kéziszerszámok, amennyit csak akarunk. A sepciálisabb eszközökről pedig még nem is beszéltünk, azokat akkor fogjuk összeszedni, ha már megvan a terv. És milyen szerencse, hogy vannak mérnökök a csoportban, mert így a tervezést is megoldottnak tekinthetjük.

Az időjárás jelenleg nekünk kedvez, reméljük továbbra is marad ilyen szép, hogy mihamarabb elkezdhessük a kinti munkálatokat.

mérőszalag, hegesztőgép, elektróda

mérőszalag, hegesztőgép, elektróda