A kaszinó online játékok

Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen lehet egy igazi nagy kaszinó, vagy milyen lehet azoknak az élete, akik ott dolgoznak. Vajon nehéz munka lehet? Vagy hogy milyen amikor valaki nyer, kaszinó online játékokvagy éppen veszít…

Persze sok lehetőségem nem adódott arra soha, hogy egy ilyen helyre elmenjek, és megnézzem hogy milyen is. Te jártál már ilyen helyen? Mi volt a tapasztalatod? Ezen az oldalon találtam érdekes cikkeket a szerencsejátékról, és a különböző játékokról is.

Egy nagyon régi ismerősömmel futottam össze a minap egészen véletlenül. Ő emlékszem, hogy egy időben még az itthoni kaszinók egyikében dolgozott. Aztán amikor jött az új törvény módosítás, elvesztette a munkáját. Arra már nem is emlékszem, hogy milyen beosztásban volt, de azt mesélte viszont, hogy szeretett ott dolgozni, és hogy a fizetése is jó volt. Főleg ha valaki nagyobb összeget nyert, akkor abból nekik is csurrant cseppent valami. Bár azt gondolom, hogy nem lehet összehasonlítani egy itthoni, és egy külföldi nagy kaszinót, főleg ha az a szerencsejáték fővárosában van. Vajon tényleg olyan lehet minden, mint a filmekben?

Emlékszem, régen volt egy kedvenc sorozatom a tévében, ami szintén ezt a történetet, és ennek a játéknak a lényegét emelte ki. Már nem emlékszem, hogy mi volt a címe, de arra igen, hogy abba volt minden. Persze más lehet egy élő szerencsejáték, és egy számítógépes kártyajáték is. Igen, mert szoktam kártyázni a számítógépen. Én azt gondolom, nincs olyan ember, aki ne próbálta volna ki, vagy éppen nem játszott volna szenvedélyesen a kártyajátékok egyikével. Te kártyáztál már a számítógépeden?

Persze ma már számos lehetőségünk van arra, hogy otthonról kényelmesen játszunk az nélkül, hogy ki kellene mozdulni. Gondolom te is találtál már az interneten hasonló oldalakat. Ha mégsem, akkor nézd meg ezt az oldalt, ez a kaszinó online játékok királya. Itt mindent megtalálsz egy helyen, és számos játék közül választhatsz. Mint ahogy fentebb már említettem, nekem még nem volt lehetőségem egy igazi kaszinóhoz, így amióta megtaláltam ezt az oldalt, én itt játszom.

Persze nem mondom, hogy minden nap, mert az időm, és a munkám sem engedi, de amikor unatkozom, vagy nem tudom, hogy mit is kezdhetnék magammal, akkor bekapcsolom, és szórakozom egy kicsit. Azt hiszem ha bemennék egy igazi kaszinóba, mint nő amúgy sem néznék túl jó szemmel, hiszen meg lennék pecsételve, ha heti rendszerességgel ellátogatnék. Így még egy kis plusz izgalom is van bene, hiszen ezt az internet segítségével tehetem meg, inkognitóban. Senki nem tudja, hogy éppen ki kártyázik a gép másik oldalán. Igen, mert arra is van lehetőségem, hogy személyekkel játszam. Hogy hogyan kell ezt elképzelni? Ha mondjuk egy asztalnál ül 5 kártya játékos, akár mind az öt ember lehet hogy valós személy, nem pedig egy gép. Sokszor ha felmegyek az oldalra, és látom hogy éppen egy egy megszokott név van fent, akkor megörülök neki, hiszen már van virtuális ismerősöm is, akikkel szeretek játszani.

Azt gondolom mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik szerencsejátékot választja ki magának, ki ilyet szeret, ki pedig olyat. Van aki online játszik, de olyan is van, aki csak egy egyszerű sorsjegy segítségével élvezi a szerencsejáték adta örömöket.