A babakocsi vásárlás olyan, mint egy stratégiai társasjáték

Rengeteg féle társasjáték van a világon. Vannak olyanok, amik kifejezetten gondolkozósak, arra épülnek, hogy hogyan tudnak a játékosok taktikázni a végéig, milyen stratégiákat találnak ki, hogy ők kerüljenek ki győztesként. Akadnak olyan társasjátékok, aminek megnyeréséhez pedig szerencsére van szükségünk, és természetesen vannak azok, amiket csak úgy nyerhetünk meg, ha a szerencse nekünk kedvez, és a stratégiánk is helytálló.

A babakocsi vásárlás is ilyen. Nem elég, ha kitaláljuk, milyen az ideális babakocsi, és milyen igényeink vannak, amiket ki kellene elégítenie, illetve hogy honnan a legjobb beszerezni álmaink kocsiját, egy kis szerencse is kell, hogy kifogjunk valami akciót, árkedvezményt. A babakocsik olcsón is beszerezhetőek, ha okosan választunk üzletet. Egy jó babakocsinak sok kritériumnak meg kell felelnie, és igazán minőségit találni jó áron, majdnem lehetetlen. Ehhez kell a szerencse, és nekem szerencsém is volt, mikor ráakadtam a BabaVedra kft. online áruházára. Ha nem találkozom a boltban egy ismerősömmel, biztosan, nem kérdezem meg, honnan vett babakocsit, és nem mondta volna el, hogy ő honnan vette. Szerencse még az is, hogy volt is olyan babakocsijuk, amilyet kerestem, bár csak minőségi járgányokat árulnak. Volt pár olyan extra feltételem, mint a kókuszrostos matrac a mózeskosárban, mert a gyereknek a legjobbat szeretném, és azt sem akarom, hogy kényelmetlen legyen nekem is tolni a kocsit, így olyat akartam, aminek állítható a toló karja is. Szerencsémre találtam ilyet a kínálatukban. Szerencse még, hogy házhoz is szállítanak, így nem kell elmennem Csepelre a kocsiért.
Nem kell személyesen megnéznem, hiszen a honlapjukon elég széleskörű tájékoztatást találtam az egyes modellekről, és amit kiválasztottam, arról még videó is van feltöltve, így mindent megtudtam, amit akartam. Szerencse, hogy raktáron is volt nekik a kocsiból, így pár napon belül meg is kaptam. Teljesen meg vagyok elégedve, ugyanis a babakocsi tényleg olyan prémium minőségű, mint amilyet szerettem volna.  A kókuszrostos matrac érintésre nagyon puhának tűnik, és a kisbaba is, akinek szánom, nagyon jól fogja érezni magát benne. Vízlepergetős a kupola, így csak előre kell az esővédő, nem kell az egész babakocsit becsomagolni, és nem fog befülledni így a gyerek sem. Ennek ellenére nem lesz melege nyáron sem, mert az anyag elég szellős. Maga a váz nagyon könnyű, simán fel tudom emelni, és összecsukni is egyszerű. A kialakítással is meg vagyok elégedve, a kerekek pedig kellően nagyok ahhoz, hogy gond nélkül fel lehessen tolni akár magasabb járdaszegélyekre is.

Megterveztem, mit akarok venni, és a szerencsémnek köszönhetően a lehető legkedvezőbb áron meg is szereztem azt, ráadásul ki sem kellett hozzá mozdulnom itthonról, és tökéletesen azt is kaptam, amit kértem.